Uw schilderij verkopen ?

Collectie L’impression is continu op zoek naar mooie aanvullingen op haar verzameling. Overweegt u een schilderij te verkopen waarvan u denkt dat het goed in mijn collectie past, houd ik mij van harte aanbevolen. Stuurt u mij dan een foto toe. Ik ben zeer discreet en reageer altijd snel.

 Er zijn twee mogelijkheden: 

  1. Ik heb interesse het over te nemen en zal met u in overleg treden. Hierbij is het mijn intentie transparant en fair te zijn.
  2. Ik denk dat het werk minder interessant is voor mijn collectie. In dat geval zal ik u dat netjes uitleggen en u vervolgens advies geven over geschikte manieren tot verkoop. Ik kan u ook indicatief een waarde meegeven.

In alle gevallen zal ik u zinvolle feedback geven. Dus schroomt u niet mij te contacteren.

 

Hans Heintz, november 2020
Herengracht, Amsterdam
+31 20 693 29 48
limpression1@gmail.com

Cornelis Vreedenburgh  Co Breman Ferdinand Hart-Nibbrig Jo Koster van Hattem Jannes de Vries Johan Dijkstra Isaac Israels Bart van der Leck Jan Altink Hans Versfelt Frans Koppelaar Hendrik Jan Wolter Gerard Johan Staller Anthonie Pieter Schotel Bastiaan Tholen Nicolaas van der Waay Raoul Martinez Adrianus Groenewegen Lou Loeber Elly Tamminga Vilmos Huszar Jan Voerman sr Jan Voerman jr Ben Viegers Leendert van der Vlist  Leo Gestel Jan Sluijters Carl Fahringer Erasmus van Dulmen-Krumpelman Evert Pieters Gerrit Benner Wim Oepts Johan Briede  Hessel de Boer Felicien Bobeldijk George Hendrik Breitner Pieter van der Hem Ekke Kleima Anthonie Louis Koster George Hitchcock Adriaan Lubbers Kees Maks Jacob Nieweg Wim Schuhmacher Willem Steelink Willem Witsen Ad Blok van der Velden Harry Kuyten Dirk Smorenberg Willem Dooijewaard William Singer

Adres:
Collectie L’impression:
Herengracht 495,
1017 BT Amsterdam
The Netherlands

Bezoek:
Graag op afspraak:
+31 6 81 50 90 88
limpression1@gmail.com