Zoals ik in mijn welkomstwoord op deze website al schrijf, is het beginnen van een eigen kunsthandel een latente droom van mij. Naast mijn loopbaan in de financiële sector, zou ik het runnen van een kunstgalerie geweldig vinden. Tot nu toe ben ik vooral actief geweest in het verzamelen van schilderijen en het aanleggen van een mooie collectie. Nu wordt het tijd een deel van deze opgebouwde collectie actief te gaan aanbieden.

Daarom is een eigen galerie nu aanstaande. Met mijn goede (kunst)vriend Bert Bruning begin ik Bruning Heintz Fine Art. We richten ons op hoogkwalitatieve schilderkunst van de afgelopen 100 jaar en liefst met een Nederlandse achtergrond. Alle stromingen zullen vertegenwoordigd zijn. We hebben een breed ontwikkelde smaak.

Binnenkort zal er een virtuele galerie online staan waarin een deel van ons beider (voorheen privé) collecties te zien en te koop zal zijn. Op termijn streven we ook een fysieke galerie in de omgeving van Amsterdam na. Intussen zullen we ook te vinden zijn op geselecteerde beurzen en exposities.

Binnenkort houdt deze website op te bestaan. Zij zal doorlinken naar de website van Bruning Heintz Fine Art. Wij hopen u daar weer te mogen ontmoeten !